23.marts 2020: Regeringen har besluttet at forlænge alle igangværende restriktioner til og med 13.april (med åben bagkant). En del bridgeklubber har allerede AFLYST deres bridgeturneringer i hele april og første halvdel af maj måned. Derfor er denne opslagstavle reduceret kun til turneringen i Korsør efter sommerferien.

Her er uddrag af Bridge 83 nyhedsbrev med linjerne: “Vi kan håbe på, at foråret og regeringens initiativer reducerer smittespredningen så meget, at det vil være forsvarligt at genoptaget aktiviteterne. Men vi vil ikke løbe nogen risiko. Vi må erkende, at hovedparten af klubbens medlemmer er i risikozonen. Vi skal derfor også opfordre alle til at passe godt på hinanden og sig selv og overholde de anbefalinger, der kommer fra regering og sundhedsmyndigheder”

Redaktøren af nyhedsbreve (Jens Lundberg) ønsker alle et godt helbred.

—————

DBf har tirsdag 10.marts 2020 meddelt alle klubber, at der henstilles til at al bridge aktivitet indstilles foreløbig i resten af marts måned, hvor de annoncerede turneringer enten udskydes eller aflyses.

Se DBf nyhedsbrevet: